slap the goon

Heeej!!

Det var den har jaaaveln som forstorde min kamera! han slog mig o hoppa pa mig sa jag tappade kameran i marken nar jag skulle ta kort pa honom! haha det var faktiskt ganska kul, aven fast det va synd me kameran. Naturen sa ifran. har kopt en ny kamera nu som ajg ar jattenojd med :)Annars e det bra, vart tva sjukt deppiga dagar av en annan anledning. En av de jag kommit allra narmast harnere forlorade en familjemedlem och var tvungen att aka hem. Sjukt nar sant hander och trodde aldig jag sjalv skulle bli sa ledsen, bade for han skull och for att de aker hem. Kan bara tanka mig om nagot sant skulle handa mig nar jag ar pa andra sidan jorden, fy...

more pics....

Pa mandag ar det dags for aventyr! Ska ut pa fraiser island med mina tva gbg-troll Anna och Amanda. Sa glad att jag lyckades overtala dem! Det blir camping tva natter o tre dagar, men talta har man ju gjort forut. Men far akta mig for Dingos som tydligen finns overallt pa on...

kram pa er dar hemma!
ciao


Kommentarer
Postat av: Lovisa

TJOHO, Härliga bilder!! bra där lilla gräs-hopps-liknande kryp som orsakade förstöring! bra historia. Sen är jag grymt avis på kängurun, så coolt! Små fragment av ett äventyr som man knappt kan förstå, vilket jag kan acceptera och förstå, man får vara nöjd med berättelserna och bilderna. Du ser härligt brun ut! Hoppas du blev glad för bilderna som pappsen skickade dig, vi gick en solpromenad med hundarna. Ta hand om dig så ses vi supersnart! <3

2011-03-12 @ 10:29:46
Postat av: Pappa

Tack Ellen!

Oj! Vilka fina bilder Avund igen!Farsans kommentarer:Vad är det för spinkig jävel som sabbade din kamera? En enkel gräshoppa....eller någon annan skum lirare?Det tråkiga:

Varför skulle du inte bli ledsen? Det är ju en smärta man betalar när man har äkta känslor för nya vänner! Tragiskt, trakiskt men det händer runt om oss varje dag. Just nu så mycket olycka i Japan.

Men du kan bara själv avgöra hur mycket som blir din sorg och hur mycket som blir din kraft att gå vidare. Du reser och du lär.Campa och Dingos:

Stackars Anna och Amanda dom är helt i dina händer.

Men vi har ju tvingat dig att campa sedan du var ett år, så jag vet att du är en riktig ”export” på camp!Dingos = The Australian Dingo or Warrigal is a free-roaming wild dog unique to the continent of Australia. Dingoes play an important role in Australia's ecosystem and the continent's largest terrestrial predator. Because of their attacks on livestock,Predator? Vad är det?Bekvämt:

Känns som du kunde skita i ryggan och kört omkring med en sådan där töntig väska med hjul på! Eller en enkel ”dramaten”. Men ja vet! Hela västvärldens turistindustri handlar om bekvämlighet. Men vilket jävla ord? Gör inget själv utan betala bara!........ men bara om du har råd, resten?.2 killar från Canada:

En från Canada och en från UK. Är det Ukraina?

Och som ingår i ditt ”crew”! Va fan har du blivit chef eller reseledare? V-tecknet och brillor! Jag Inbillar mig ingenting. En kompis är inte ”bara” utan det kan vara lika väl värt som en bästa passion.Goon:

”som består av rester av jag-vill-inte-veta-vad”. Det låter ju verkligen som mummso dricka ! Och du festar ”lagom”?

Hur är det med det där Svenska konstiga ordet ”lagom”. Har du hittat något liknande? För det betyder ju faktiskt party varje kväll eller varannan lördag? Ett svårt ord för att alla har ett eget förhållande till ordet, det är därför det blir så mycket i ifrågasatt!Snålat:

”snalat ratt mycket pa mat-fronten, och spenderar pengar pa roligare grejer” Helt rätt!

”langtar dock till thailand, dar ska jag leva som en kung mohaha....”

Du blir det! Kung eller kanske en prinsessa!Karmar/Pappa

2011-03-13 @ 19:22:26
Postat av: Tessan

Åh Ellen ser ut som om du har skitkul! Blir inte för fäst vid det där bara vi vill ha hem dig, saknar dig massor skynda dig hem nu, PUSS & KRAM

2011-03-14 @ 12:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0